Recipient de condimente, Ø 7 x 11,5 cm, ZELLER

Recipient de condimente, Ø 7 x 11,5 cm, ZELLER
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un mic suport pentru condimente din sticlă într-o carcasă din oțel inoxidabil, Zeller. Un suport pentru condimente este unul dintre accesoriile de bucătărie care poate fi extrem de funcțional în viața de zi cu zi. Daca ai recipientul potrivit pentru un anumit condiment, poti fi sigur ca nu vei pune in supa mai multa sare decat ti-ai propus, iar sosul nu va fi prea picant pentru ca pur si simplu nu a iesit dintr-o punga.

Datorită condimentelor, conținutul acestora nu își pierde gustul pe toată durata utilizării. Probabil că nimeni nu se bucură când sarea se transformă într-un bulgăre lipită. De asemenea, puteți depozita cacao sau scorțișoară, care vor fi mai ușor de adăugat la cafea sau deserturi din dozator.

Recipientele de condimente pot adăuga aspectul mesei dvs. diverse opțiuni de culoare și o varietate de forme le permit să fie afișate în centrul mesei ca decorațiuni. Comoditate și aspect plăcut într-unul - ne plac cel mai mult aceste articole.

Un set de condimente poate fi, de asemenea, o opțiune ideală de cadou pentru o persoană care tocmai își finalizează noul apartament și îi cunoști bine preferințele și gusturile.

Caracteristicile produsului:

  • recipient de condimente cu un capac si orificii de distribuire,
  • aspectul decorativ îi permite să fie afișat pe masă ca ornament,
  • o idee bună de cadou pentru o persoană dragă,
  • convenabil de utilizat, cu el vei folosi întotdeauna cantitatea potrivită de condimente.
Producător
Cod produs
40370
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
argint
Producător
Zeller
Capacite (ml)
250
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
Inaltime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel