Lingura de lemn pentru miere ZELLER

  • Un articol extrem de practic si elegant care va functiona in orice bucatarie.
Lingura de lemn pentru miere ZELLER
Lingura de lemn pentru miere ZELLER
Lingura de lemn pentru miere ZELLER
Lingura de lemn pentru miere ZELLER
54,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 47% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O lingură pentru miere din lemn Zeller este un must-have în orice bucătărie. Mierea, care este unul dintre cele mai dulci produse alimentare, datorita originii sale 100% naturale, are multe avantaje care sunt folosite de ani de zile in bucatarie, medicina si cosmetica. Deja în Grecia antică și Roma, se credea că consumul regulat de miere era o garanție a forței și a rezistenței.

În prezent, mierea este folosită cel mai des în cosmetică naturală, în cofetărie și în gastronomie. Servește ca adaos la ceaiuri, adăugând o aromă unică, și, de asemenea, ca ingredient al salatelor sau al marinatelor de carne. De asemenea, este utilizata în infecții minore ale gâtului, unde sprijină tratamentul durerii. Indiferent de tipul de miere pe care îl preferați (poliflora, rapiță, miere, tei sau altă miere), pentru aplicarea ei este necesară o lingură adecvată de miere.

O lingură cu miere Zeller facilitează colectarea mierii , iar culorile sale clasice și forma universală o fac sa arata foarte estetic. Lingura de miere Zeller din lemn este, de asemenea, o idee grozavă de cadou. Notă: spălarea produsului în mașina de spălat vase nu este recomandată.

Caracteristici ale produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție Zeller,
  • realizata 100% din lemn natural,
  • facilitează colectarea mierii,
  • aspectul extrem de estetic permite distribuirea ușoară a mierii în pahar.
Producător
Cod produs
40385
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
Culoarea dominantă
bej
Producător
Zeller
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel