Suport pentru prosoape de bucătărie, ZELLER

  • Stilul și culorile la modă vor adăuga farmec oricărui interior
Suport pentru prosoape de bucătărie, ZELLER
Suport pentru prosoape de bucătărie, ZELLER
Suport pentru prosoape de bucătărie, ZELLER
Suport pentru prosoape de bucătărie, ZELLER
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suportul pentru prosoape de bucătărie de la renumitul brand Zeller este un produs care va fi cu siguranță util în orice bucătărie. Un prosop de hârtie este un obiect de zi cu zi. Este întotdeauna util atunci când ceva se varsă sau se murdărește. Așa că trebuie să il avem mereu la îndemână. Un suport pentru prosoape de hârtie este un element obligatoriu în fiecare casă. Datorită acestuia, prosoapele vor fi mereu la îndemâna noastră și își vor avea locul pe blat. Așa că vom evita căutarea supărătoare a acestora.

În bucătărie, apar foarte des accidente minore și un prosop de hârtie ud cu siguranță isi va pierde proprietățile sale și nu va mai fi folosit. Considerațiile igienice merită și ele apreciate. Suportul izolează eficient prosoapele de blatul din bucătărie, astfel încât acestea să fie mereu curate.

Acest suport este așadar un accesoriu practic care ne va facilita gătitul zilnic și va menține bucătăria ordonată. De asemenea, merită remarcat faptul că acest articol arată foarte impresionant. O nuanță la modă, delicată ne va împrospăta bucătăria, dându-i un aspect și caracter modern. Suportul va fi potrivit pentru rulouri standard de prosoape de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • suport practic pentru prosoape de bucătărie,
  • previne udarea și murdărirea prosoapelor,
  • va fi potrivit pentru role standard de prosoape de hârtie,
  • la modă, culoarea va oferi bucătăriei un aspect proaspăt,
  • un produs realizat din materiale de cea mai înaltă calitate.
Producător
Cod produs
40401
Diametru (cm)
15
Culoarea dominantă
mare
Producător
Zeller
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
30,5
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel