Ghirlandă LED, 20 de becuri

  • Iluminare perfecta pentru gradina si camera copiilor
Ghirlandă LED, 20 de becuri
Ghirlandă LED, 20 de becuri
Ghirlandă LED, 20 de becuri
Ghirlandă LED, 20 de becuri
Ghirlandă LED, 20 de becuri
Ghirlandă LED, 20 de becuri
109,99 RON
/ set brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O ghirlandă cu LED alb este un gadget simplu cu care poți adăuga splendoare unei petreceri în aer liber. O ghirlanda formata din bile monocolore vă permite să creați o atmosferă uimitoare a fiecărei întâlniri în compania prietenilor. Datorită utilizării tehnologiei de iluminare cu LED-uri, felinarele aruncă lumină caldă și moale. Materialul de înaltă calitate utilizat pentru realizarea bilelor este rezistent la apă, ceea ce face ca produsul să fie extrem de practic și universal. Zece metri lungime, vă permite să agatati ghirlanda atât în ​​interior, cât și în exterior, în orice loc. Ghirlandele vor fi perfecte dacă vrei să organizezi o petrecere de neuitat în aer liber sau să amenajezi o grădină în stil japonez. Ghirlanda LED este o modalitate ieftină și simplă de a decora. In cazul unei schimbari de concept, puteti demonta cu usurinta iluminatul si reveniti la aranjamentul anterior. Ghirlanda va funcționa și în interior, așa că este potrivită pentru camera unui copil sau atunci când vrei să dai sufrageriei tale un caracter vesel. Vor ajuta cu siguranță la a da amenajării interioarelor sau grădinii tale o atmosferă unică. Caracteristicile produsului: Ghirlandă LED albă impermeabilă în formă de felinare din poliester, este o idee grozavă pentru decorarea camerei unui copil, diversificați și decorați orice petrecere în aer liber, perfecta pentru toate tipurile de foișoare și corturi de petrecere, distanța dintre becuri este de 25 cm, potrivita atât pentru utilizare în interior cât și în exterior, ghirlanda emite lumină caldă care conferă o atmosferă plăcută oricărei petreceri.

Producător
Cod produs
40441
Diametru (cm)
7
Sursa de putere
la retea
Lungime cablu
600 cm
Mod de folosire
Interior/Exterior
numărul de LED-uri
20
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Caracteristici suplimentare
LED
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel