Mașină de jucărie, Monster Truck

  • Va atrage orice fan al automobilismului
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
Mașină de jucărie, Monster Truck
129,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O mașină de jucărie, Monster Truck este un articol care cu siguranță îi va plăcea copilului tău. Rolul jocului în dezvoltarea copilului este extrem de important, îl stimulează să dobândească noi abilități și influențează dezvoltarea multor trăsături. Jucăria monster truck este o mașină special concepută, cu roți foarte mari și suspensie înaltă. Deci este o mașină pentru sarcini speciale, care cu siguranță va fi complementul perfect pentru colecția copilului tău mic.

Designul interesant al jucăriei și culorile interesante și caracteristice vor atrage atenția copilului dvs. și îl vor încuraja să fie creativ și să se distreze. Jocul cu o mașină de jucărie va dezvolta imaginația spațială a copilului și îl va încuraja să petreacă timpul în mod activ. Mașina roșie pe roți galbene, decorată cu poza unui tigru și inscripția „TURBO TIGER” este o jucărie foarte atractivă care îi va interesa atât pe băieți, cât și pe fete.

Va încuraja copiii să se joace împreună, ceea ce va sprijini dezvoltarea socială a copilului și vă va oferi un moment de relaxare. Datorită acestei mașini de jucărie, copilul va fi cu siguranță absorbit în a se juca ore lungi, în organizarea de curse. Mașina de jucărie creează oportunități pentru multe jocuri creative , astfel încât copilul tău să nu se plictisească. De asemenea, va fi o idee grozavă pentru un cadou de succes pentru orice pasionat de mașini mici.

Caracteristicile produsului:

  • culori interesante și design interesant,
  • va ajuta la dezvoltarea imaginației și creativității copilului dvs.,
  • va oferi ore de distracție,
  • Ideea de cadou perfectă.
Producător
Cod produs
41006
Culoarea dominantă
multicolor
Inaltime (cm)
8,5
Latime (cm)
6,5
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel