Dispenser săpun lichid, Minas, culoare taupe

  • Culori atemporale care vor funcționa bine în fiecare baie
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare taupe
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare taupe
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare taupe
Dispenser săpun lichid, Minas, culoare taupe
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid Minas, culoarea taupe este un element inseparabil al fiecărui echipament de baie. Este, de asemenea, o alegere perfectă pentru persoanele care prețuiesc igiena, armonia și ordinea la toaletă. Distribuitorul se distinge printr-un mecanism foarte bun, datorită căruia aplicarea săpunului este inimaginabil de simplă. Designul universal garantează reincarcarea ușoară a săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt în prezent cea mai igienică soluție care va funcționa atât în ​​casele mai mici și mai mari, cât și în locurile publice. Pompa inclusă în dozator vă permite să reduceți cantitatea de săpun utilizată , care este deosebit de importantă în locuri precum acasa, hotel sau spital. În plus, dimensiunile reduse ale dozatorului îl fac să se potrivească chiar și într-un spațiu mic, astfel încât să îl puteți așeza în orice loc la alegere, făcându-l o potrivire perfectă pentru baia dvs.

Cea mai la modă soluție dozatoare din acest sezon adaugă eleganță interiorului dvs. . Distribuitorul de săpun lichid, Minas, de culoare taupe este fabricat din materiale de înaltă calitate, datorită cărora menținerea igienei este inimaginabil de simplă. Este, de asemenea, o alegere perfectă pentru toți cei care apreciază accesoriile de baie originale.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de înaltă calitate,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • un design adecvat asigură o utilizare confortabilă,
  • posibilitatea de a-l plasa în orice loc la alegere,
  • cele mai la modă culori din acest sezon și un design modern,
  • produs de marca germană Allstar.
Producător
Cod produs
41055
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel