Bara telescopică pentru perdea, albă, 22 mm, 110-185 cm, Allstar

  • Impresionează prin practicitatea sa.
Bara telescopică pentru perdea, albă, 22 mm, 110-185 cm, Allstar
Bara telescopică pentru perdea, albă, 22 mm, 110-185 cm, Allstar
Bara telescopică pentru perdea, albă, 22 mm, 110-185 cm, Allstar
Bara telescopică pentru perdea, albă, 22 mm, 110-185 cm, Allstar
369,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 77% (285,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bara telescopică pentru perdea Allstar, alb , 22 mm, 110-185 cm este alegerea perfectă pentru oricine care are o perdea de dus. Baia este un loc în care îngrijirea curățeniei este extrem de importantă și în același timp extrem de dificilă. Această problemă este deosebit de vizibilă pentru persoanele care au o cadă în baie, deoarece apa care iese din ea în timpul scăldatului inundă foarte des podeaua, ceea ce este extrem de periculos (o podea alunecoasă poate provoca căderi), dar duce și la formarea de urme, pe care le raspandim mai târziu in întreaga casă.

O soluție la aceasta problemă poate fi o perdea așezată deasupra căzii, care nu numai protejează împotriva scurgerilor de apă pe podea, ci este, de asemenea, un neobișnuit element de decor . Indiferent dacă perdelele de acasă sunt amplasate în ferestre și protejează apartamentul de lumină și încălzire excesivă sau în baie, unde acestea protejează împotriva scurgerilor de apă pe podea, tija telescopică pentru perdele Allstar este o soluție care impresionează prin practicitatea sa.

Designul ergonomic și mecanismul telescopic vă permit să reglați lungimea în intervalul 110-185 cm. Culorile albe atemporale garantează că bara se va potrivi în orice interior.

Caracteristici ale produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție Allstar,
  • culori albe atemporale
  • permite reglarea lungimii în intervalul 110-185 cm,
  • diametrul este de 22 mm
  • va fi perfecta atât pentru perdelele de ferestre, cât și pentru cele de duș,
  • realizata din materiale de cea mai înaltă calitate.
Producător
Cod produs
41078
Inaltime (cm)
110 -185
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel