Perdă de duș roz, PEVA, 120x200 cm, Allstar

  • Perdea perfectă pentru un interior modern
Perdă de duș roz, PEVA, 120x200 cm, Allstar
Perdă de duș roz, PEVA, 120x200 cm, Allstar
Perdă de duș roz, PEVA, 120x200 cm, Allstar
Perdă de duș roz, PEVA, 120x200 cm, Allstar
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O perdea de duș este un mod ușor și rapid de a vă proteja baia de stropi. Pentru a acoperi cada sau dușul, aveți nevoie doar de roți speciale și de o bară. Asamblarea în sine este foarte simplă, așa că după câteva minute vă puteți bucura de confortul unei perdele de duș. Perdeaua roz Allstar este fabricată din material PEVA de înaltă calitate, ceea ce o face impermeabila la apă și o puteți curăța cu ușurință de orice murdărie. Dimensiunile de 120 x 200 centimetri vor permite intinderea acesteia pe toată lungimea căzii sau în jurul dușului, ceea ce înseamnă că accesoriul va proteja bine zona .

Merită menționat faptul că nu se lipeste de corp și culoarea acesteia nu se va estompa cu timpul. Pe lângă funcția de protecție, perdeaua va fi perfectă ca decor original. La urma urmei, este adesea primul lucru la care ne uităm când intrăm în baie. Culoarea roz în interior este un plus puternic pentru culorile uniforme ale pereților sau podelelor. Perdeaua Allstar va fi complementul perfect pentru băile în orice stil - de la rustic, până la scandinav, până la industrial și glamour. Adăugați caracter în camera dvs. și surprindeți-vă prietenii cu o perdea de duș originală.

Caracteristicile produsului:

  • o perdea va proteja baia de stropi,
  • asamblarea este extrem de rapidă și ușoară,
  • a fost realizata din material PEVA,
  • nu se lipeste de corp,
  • dimensiunile sunt 120 x 200 centimetri ,
  • culoarea roz adaugă eleganță și clasă camerei
  • perdeaua se va potrivi perfect în interiorul industrial, scandinav sau glamour.
Producător
Cod produs
41086
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
PEVA
sposób zawieszania
kółka
Inaltime (cm)
200
Latime (cm)
120
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel