Oglinda cosmetica, metal, Ø 15 cm

  • Oglinda de marire pentru proceduri cosmetice
Oglinda cosmetica, metal, Ø 15 cm
99,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglinda cosmetica, metal Ø 15 cm, alba. Oglinda cosmetica este un gadget esential al oricarei femei. Fără aceste proceduri cosmetice, de zi cu zi, ar fi dificil, dacă chiar imposibil, de efectuat. Oglinda este necesară pentru machiaj și demachiere, precum și pentru aplicarea măștilor sau epilare.

În această situație, poate fi de ajutor oglindă cu două fețe , care pe de o parte arată dimensiunea reală și, pe de altă parte, mărește 300% . Datorită acestui fapt, activitățile legate de utilizarea acesteia pot fi efectuate cu mai multă atenție și de către persoanele cu deficiențe de vedere, fără a fi nevoie să se pună ochelari. Carcasa și baza bine stabilite, cromate, vor asigura o poziționare sigură a oglinzii pe măsuța de toaletă sau în baie și vor oferi plăcere în timp ce o ținem în mână.

Oglinda cosmetică are capacitatea de a regla unghiul de înclinare fără restricții. Este la îndemână, subțire și ușor, astfel încât s-o poți transporta oriunde, oricând ai nevoie. Dacă este necesar, poate fi pliata la dimensiuni mici și luata cu tine, de exemplu, într-o călătorie.

Caracteristicile produsului:

  • o oglindă cosmetică îngrijită, cu o carcasă cromată,
  • o fata simplă, cealaltă adaugă dimensiunea 3x,
  • perfecta pentru tratamente de infrumusețare,
  • capacitatea de a seta unghiul fără limite,
  • diametrul de lucru al oglinzii este de 15 cm
  • fundație stabilă, solidă
  • un finisaj frumos se va potrivi spațiului dvs. de cosmetice,
  • un produs solid de la compania olandeză Bathroom Solution.
Producător
Cod produs
41150
powiększenie
300%
Diametru (cm)
15
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
25
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel