Pietre decorative pentru vaza, 750 g

  • Perfecte pentru vaze sau sfeșnice
Pietre decorative pentru vaza, 750 g
34,99 RON
23,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pietre decorative pentru vază, suporturi pentru lumânări, 750 g, gri deschis este un element simplu, dar foarte eficient al decorațiunii tale interioare. Datorită utilizării lor, puteți crea rapid o compoziție florală atrăgătoare și chiar una fără utilizarea plantelor. Pietrele sunt cel mai adesea folosite ca bază pentru flori artificiale atunci când se creează compoziții pentru diverse ocazii. Sunt perfecte pentru compoziții de comuniune sau nuntă, dar și pentru realizarea unei mese de Crăciun. Le poți folosi: într-o vază, într-un vas mare de sticlă și pe o suprafață liberă împrăștiindu-le liber.

Pietrele decorative vor arăta frumos pe fundul unui vas mare de sticlă, ca bază pentru lumânări. În acest fel, vei crea un sfeșnic original și atmosferic care va face multe seri mai plăcute, incluzând probabil întâlniri acasă.

Pietrele decorative sunt ambalate într-un recipient durabil, din plastic, cu un capac. Astfel, puteți păstra pietricelele în el ori de câte ori nu le folosiți fără frica de a le vărsa. Culoarea lor gri deschis cu siguranță se va potrivi bine cu orice stil interior.

Caracteristicile produsului:

  • pietre decorative mari pentru o vază,
  • sunt perfecte ca bază pentru compoziții floristice,
  • turnându-le pe fundul unui vas mare de sticlă, veți obține un suport original,
  • culoarea gri la modă se va potrivi cu orice interior,
  • pietrele decorative sunt perfecte pentru a crea decorațiuni pentru diverse sărbători și ocazii,
  • produs al renumitului brand francez Atmosphera.
Producător
Cod produs
41222
Diametru (cm)
6,5
Culoarea dominantă
gri
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
piatră
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel