Ulei parfumat, rezerva, 200 ml

  • Capacitate mare care durează mult
Ulei parfumat, rezerva, 200 ml
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Uleiul parfumat al renumitului brand Atmosphera este un articol creat pentru persoanele care apreciază estetica și o aromă delicată care se răspândește uniform in tot parcursul apartament.

Designul unic va adăuga expresie și stil oricărui interior. Aceasta este o opțiune excelentă pentru aromele de aerosoli utilizate odată. O notă subtilă a aromei tale preferate nu numai că îți va împrospăta corpul, dar îți va permite și să te relaxezi și să te simți ca și cum te-ai afla într-un colț ales al lumii. Indiferent de locul pe care îl alegeți pentru setul dvs. de parfum, fără îndoială, acesta va adăuga grație oricărui interior. Întregul a fost realizat din componente de înaltă calitate. Datorită notelor aromatice perfect pregătite, aroma reproduce perfect aroma găsită în natură.

Imediat aroma delicată va ajunge chiar și în cele mai mici colțuri ale apartamentului dvs. și veți înțelege și aprecia puterea aromoterapiei folosită de ani, nu numai în medicina pe bază de plante. Este, de asemenea, o idee de cadou perfectă și atemporală pentru orice ocazie.

Caracteristicile produsului:

  • aromă persistentă,
  • totul a fost realizat din materiale de calitate excelentă,
  • asigură siguranța și ușurința în utilizare,
  • foarte ușor și practic de utilizat,
  • calitate înaltă a parfumurilor utilizate,
  • produs de marcă al producătorului francez Amosphera.
Producător
Cod produs
41230
compoziţie
ulei
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
ulei
Inaltime (cm)
15
Capacite (ml)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel