Carafa pentru bauturi, din sticla, 1L

  • O carafă pentru băuturi reci
Carafa pentru bauturi, din sticla, 1L
Carafa pentru bauturi, din sticla, 1L
Carafa pentru bauturi, din sticla, 1L
Carafa pentru bauturi, din sticla, 1L
159,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa de sticlă, 1 L este unul dintre acele accesorii care ar trebui să fie incluse în echipamentul dumneavoastră în bucătărie . Perfecta pentru zilele caniculare ca sticla de limonadă sau alte băuturi răcoritoare și alcoolice. Datorită designului său minunat, o vei putea pune pe masa din grădină în timpul întâlnirilor cu cei dragi fără teamă. În plus, poate fi folosita și în timpul sărbătorilor organizate acasă sau într-un restaurant.

Are design universal, , datorită căruia se va potrivi perfect în împrejurimile naturii din grădină, precum și o întâlnire de afaceri în sala de conferințe . Acesta carafa de sticlă deține până la 1000 ml de lichid. Pe lângă valorile sale funcționale, este foarte la îndemână și ușor de prins datorită formei sale practice, conturate a gâtului. Un mâner suplimentar situat în corp facilitează o prindere stabilă.

Pentru a face o limonadă răcoritoare de casă, trebuie doar să adăugați felii de lămâie sau alte citrice proaspat feliate și câteva frunze de mentă, apoi se adauga apa si se lasa deoparte o ora. Opțional, puteți adăuga și zahăr brun sau miere.

Caracteristicile produsului:

  • carafă pentru băuturi răcoritoare de vară,
  • capacitate mare a unui vas de sticlă, care este de 1000 ml,
  • făcută din sticlă transparentă,
  • designul universal se potrivește cu orice veselă,
  • ușor de curățat,
  • produs francez de marcă de la Secret de Gourmet.
Cod produs
41433
Capacite
1 l
Culoarea dominantă
transparent
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel