Rasnita de condimente, manuala, 22 cm

  • Partenerul perfect la gătit
Rasnita de condimente, manuala, 22 cm
Rasnita de condimente, manuala, 22 cm
Rasnita de condimente, manuala, 22 cm
Rasnita de condimente, manuala, 22 cm
64,99 RON
58,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 9% (6,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita de mirodenii, manuala, neagra, 22 cm de la Secret de Gourmet va scoate in evidenta preparatele tale cu un gust unic care iti va incanta familia si prietenii . Condimentele proaspăt măcinate conferă preparatelor o aromă complet diferită, profundă. Acesta este secretul bucătarilor profesioniști din întreaga lume, care folosesc doar condimente proaspăt măcinate în restaurantele lor și astfel pot schimba chiar și cele mai populare preparate. Această râșniță poate fi folosită pentru a măcina diverse tipuri de piper, sare, usturoi granulat, ardei iute sau un amestec de condimente.

Dispozitivul de la Secret de Gourmet se poate lăuda și cu un design original. De acum înainte, râșnița va fi un element indispensabil al echipamentului dumneavoastră de bucătărie, dar va deveni și un decor perfect. Rasnita de condimente Secret de Gourmet are 22 cm inaltime si va retine multa sare si piper. Această soluție înseamnă că nu trebuie să completați des conținutul.

În plus, carcasa neagră adaugă eleganță și zveltețe. Este de menționat că produsele Secret de Gourmet se pot lăuda cu fiabilitate, iar producția lor se utilizează < puternic > materiale de înaltă calitate . Toate aspectele dispozitivului sunt atent gândite, astfel încât să vă puteți bucura de el cu fiabilitate.

Caracteristicile produsului:

  • râșnița vă permite să măcinați sare, piper și alte condimente
  • condimentele măcinate vor schimba gustul preparatelor tale,
  • designul excelent face dispozitivul decorativ,
  • înălțimea râșniței este de 22 de centimetri ,
  • carcasa neagră adaugă eleganță și se potrivește în orice interior.
Cod produs
41699
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
negru
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
lemn
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel