Tava decorativa 20 x 35 cm

  • Tavă din lemn practică și stilată
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
Tava decorativa 20 x 35 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sezonul toamnă-iarnă este o perioadă de întâlniri calde cu cei dragi la ceai și dimineți lungi la căni cu cafea aburindă și băuturi sub o pătură. Pentru această perioadă specială, obțineți-vă un gadget practic - o tavă, datorită căreia ritualul zilnic al unei pauze de ceai sau cafea va căpăta un caracter special.

Tavă decorativă din lemn de tec . O tavă dreptunghiulară frumoasă, deși neregulată, este realizată din materii prime naturale. Datorită acestui fapt, este prietenoasa cu natura, complet biodegradabila și, în același timp, extrem de la modă și eleganta! Un astfel de accesoriu oferă interiorului căldură și confort, la fel ca iarba de mare și alte materiale naturale. Tava are o sfoară pentru a o agata pe perete. Dimensiunile 35 x 20 cm vă permit să așezați pe tavă câteva căni și un ceainic sau zahăr. Dacă nu aveți nevoie de o tavă pentru transportul vaselor, folosiți-o ca tavă decorativă pentru figurine, lumânări sau alte decorațiuni pentru masă.

Tava decorativă este utilă și pentru depozitarea obiectelor mici de zi cu zi - o puteți folosi în hol, unde va fi un decor elegant și va fi folosită pentru a depozita cheile pentru apartamentul sau mașina, astfel încât acestea să fie întotdeauna într-un singur loc și la îndemână.

Caracteristicile produsului:

  • tavă decorativă din lemn de tec, suport pentru tort pentru lumânări,
  • dimensiuni 35 x 20 cm,
  • un produs al mărcii Home Styling Collection,
  • din tec natural,
  • echipata cu mânere de transport convenabile,
  • forma unică se potrivește perfect cu un stil rustic sau scandinav
  • poate fi folosită și ca bază pentru decorațiuni sau pentru lumânări.Cod produs
44882
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel