Ascuțitor de cuțite, piatră de ascuțit, 31 cm

  • Asigurați-vă confortul tăierii.
Ascuțitor de cuțite, piatră de ascuțit, 31 cm
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un ascuțitor de cuțite, piatră de ascuțit, neagră, 31 cm , este un produs al renumitului brand Secret de Gourmet, care cu siguranță va fi indispensabil în orice casă . Oricine își pregătește mesele pentru sine sau pentru familia lor folosește cuțite în fiecare zi. Chiar dacă investim în cuțite ascuțite, reascuțirea lor în timp va deveni o necesitate.

Cuțitele contondente împiedică tăierea, tăierea și tocarea ingredientelor. În plus, folosirea lor poate fi cu adevărat frustrantă. La rândul lor, cuțitele ascuțite nu numai că fac tăierea mai rapidă, dar mai ales mai confortabilă și mult mai precisă. Ascuțitorul de cuțite prezentat este un articol care ne va permite să ne bucurăm tot timpul de cuțite ascuțite. Fabricat din oțel cromat de înaltă calitate , ascuțitorul vă va ascuți cuțitele rapid și eficient.

Este un articol solid și durabil , datorită căruia ne va servi mult timp și își va îndeplini întotdeauna funcția în același mod. Mânerul convenabil va face ca utilizarea pietrei de să fie sigură și confortabilă. Datorită pandantivului atașat, putem agăța ascuțitorul oriunde în bucătărie, unde îl vom avea mereu la îndemână. Ascuțitorul universal va fi potrivit pentru ascuțirea oricărui cuțit, indiferent de dimensiunea acestuia.

Caracteristicile produsului:

  • un ascuțitor de cuțite funcțional și universal este un articol care va fi util în fiecare casă,
  • o piatră solidă care își va îndeplini funcția pentru o lungă perioadă de timp,
  • realizat din oțel cromat de înaltă calitate,
  • un mâner confortabil și un pandantiv vor asigura confort,
  • potrivit pentru toate tipurile de cuțite,
  • produs de marca franceză Secret de Gourmet.
Cod produs
44922
Culoarea dominantă
negru
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
3,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel