Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente

  • Un set de parfumuri excepțional, care va fi un decor excelent
Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente
Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente
Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente
Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set cadou, difuzor cu bețișoare de lemn, 8 elemente , un produs al renumitului brand Atmosphera, care cu siguranță va încânta orice fan al decorațiunilor cu stil. Setul de parfumuri prezentat este un decor extrem de eficient și atrăgător, care va ajuta la crearea unei atmosfere de neuitat.

Cuprinzând opt elemente, setul va înfrumuseța orice interior . O bază frumoasă și o sticlă decorativă fac întregul set să arate grozav. Motivele extrem de la modă de pene și un captator de vise conferă setului un aspect interesant și foarte modern.

Pandantivul negru este, de asemenea, un element decorativ foarte la modă, adăugând un caracter extraordinar setului. Parfumurile sunt foarte importante în viața noastră, iar parfumurile selectate corespunzător ne afectează în mod semnificativ starea de spirit și bunăstarea fizică. Parfumul neobișnuit și frumos al uleiului vă va ajuta să vă relaxați după o zi grea și va face fiecare moment de relaxare zilnică plăcut . Setul va arăta perfect în baie, sufragerie sau coridor. De asemenea, poate decora un birou, un hotel sau un salon de înfrumusețare. Designul sau bine gandit si universal il va face sa se potriveasca cu orice interior, indiferent de decorul in care a fost amenajat. Setul de parfum este ideea perfectă pentru un cadou încântător și extraordinar, care cu siguranță va atrage destinatarul.

Caracteristicile produsului:

  • set cadou frumos parfumat,
  • opt elemente,
  • minunatul parfum al uleiului vă va ajuta să vă relaxați,
  • design extrem de la modă și aspectul uimitor al setului,
  • dimensiuni: 37 cm x 9 cm x 15 cm.
Producător
Cod produs
44996
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel