Lampă LOFT pe 3 picioare

  • Lampa metalica pe trei picioare
Lampă LOFT pe 3 picioare
Lampă LOFT pe 3 picioare
Lampă LOFT pe 3 picioare
Lampă LOFT pe 3 picioare
129,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă din metal LOFT pe 3 picioare , mansardă, neagră de la binecunoscutul brand Home Styling Collection. Lampa este conceputa intr-un stil modern, are trei picioare care o fac extrem de stabila si un abajur de tip plasa metalica. Culorile negre o fac să se potrivească perfect în orice interior, mai ales pentru persoanele care apreciază simplitatea execuției.

Stilul lămpii o face potrivită pentru sufragerie, dormitor, hol și mai ales pentru biroul unde este nevoie de o iluminare bună. Lampa este extrem de funcțională , dă multă lumină caldă , o recomandăm în special pentru a lumina colțurile mai întunecate ale apartamentului. Puteti alege singur intensitatea luminii emise de lampa in functie de nevoi, doar infiletati un bec mai puternic sau mai slab. Becurile standard se potrivesc modelului.

În zilele noastre, lămpile au și o funcție decorativă și sunt un element foarte important al designului interior. Lampa noastra va fi perfecta ca element separat de decor sau poate fi folosita pentru a ilumina tabloul, vaza sau obiectul preferat pe care dorim sa il punem in valoare in spatiul nostru. Lampa LOFT va adăuga stil și clasă oricărui interior și îi va face pe prietenii tăi să te invidieze o astfel de lampa.

Caracteristici ale produsului:

  • lampă metalică pentru mansardă,
  • lampă pe 3 picioare,
  • design modern,
  • lampa oferă multă lumină caldă,
  • perfecta pentru camera de zi, dormitor, birou,
  • excelenta pentru iluminarea colțurilor,
  • este un frumos element decorativ de sine stătător,
  • produs al renumitului brand Home Styling Collection.
Cod produs
45143
Tip soclu
E27
Diametru (cm)
46
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
24
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel