Fata de masa dreptunghiulara, 140 x 360 cm

  • Culori care vor însufleți orice interior.
Fata de masa dreptunghiulara, 140 x 360 cm
Fata de masa dreptunghiulara, 140 x 360 cm
Fata de masa dreptunghiulara, 140 x 360 cm
Fata de masa dreptunghiulara, 140 x 360 cm
149,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Față de masă dreptunghiulară a renumitului brand Fééric Lights and Christmas este un articol care nu trebuie să lipsească de pe Masa de Craciun. Crăciunul este momentul pe care îl așteptăm cu toții aproape tot timpul anului. Pregătirea în comun a preparatelor de Crăciun si timpul petrecut alături de cei dragi nu sunt doar componente ale tradiției, ci și o sursă de bucurie de neimaginat. Este, de asemenea, un moment în care întreaga familie se așează la masa comună și se bucură de mâncăruri tradiționale special pregătite pentru această ocazie.

Cu toate acestea, nu doar gustul mâncării în sine joacă un rol important, ci și felul în care este servita și decorul mesei. Gândindu-se la cei mai pretențioși clienți și la oaspeții acestora, celebrul brand Fééric Lights and Christmas a lansat o colecție extrem de elegantă de textile de Crăciun. Datorită culorilor universale, la modă și a designului de Crăciun fata de masa va încânta, fără îndoială, toți oaspeții cu farmecul său. Perfecta pentru un duet cu veselă clasică și modernă.

Calitatea excelentă a materiilor prime din care a fost obținută fața de masă dreptunghiulară se traduce printr-o curățare ușoară și garantează satisfacție la utilizare. O fata de masa dreptunghiulara, este de asemenea o idee perfecta si considerabila pentru un cadou de Craciun.

Caracteristicile produsului:

  • culori foarte la modă de Crăciun,
  • design de iarnă,
  • foarte ușor de curățat,
  • rezistenta la sifonare,
  • totul a fost realizat din materiale de foarte bună calitate,
  • Marca franceză Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45339
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
360
Latime (cm)
140
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel