Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente

Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
Costum lui Mos Craciun, XMAS, 5 elemente
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Costum de Moș Crăciun pentru adulți, 5 elemente este un produs al renumitului brand Fééric Lights and Christmas, care a fost creat cu gândul la Crăciun. Crăciunul este o perioadă minunată în familie de care ne putem bucura doar o dată pe an. Asa ca este important sa ai grija de decoratiuni, costume si toate detaliile posibile.

Ar fi greu pentru fiecare dintre noi să ne imaginăm Crăciunul fără caracterul unui Moș Crăciun vesel și generos. Cu toții avem amintiri despre asta și dorim să transmitem această tradiție copiilor și nepoților noștri. Setul de haine pentru Moș Crăciun este o ținută care vă va schimba cu siguranță sezonul de Crăciun și va face această perioadă și mai specială. Setul este format dintr-o haină, pantaloni, barbă, pălărie și curea. Deci este un set complet de haine si accesorii care iti vor permite sa joci rolul lui Mos Craciun.

Costumul lui Moș Crăciun a fost realizat într-o culoare roșie standard. Este completat de o barbă albă, o caciula roșie cu un ornament alb și o centură neagră. Datorită acestei combinații, toată lumea poate arăta ca un Moș Crăciun adevărat, tradițional. Costumul este destinat unui adult. Dimensiuni: haină - 84,5 cm, umeri - 58 cm, bărbie: 22 x 19,5 cm, centură: 4 x 130,5 cm, pălărie: 30 x 44,5 cm, pantaloni - 58 cm x 110 cm.

Caracteristicile produsului:

  • un costum complet de Moș Crăciun, constând dintr-o haină, pantaloni, curea, pălărie și barbă,
  • culoare clasică, roșie, cu ornamente albe și o curea neagră,
  • va face perioada de Crăciun și mai specială,
  • vă va permite să jucați rolul lui Moș Crăciun în câteva momente,
  • va încânta copiii și adulții,
  • execuție atentă,
  • Marca franceză Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45479
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel