Set 44 globuri pentru brad + stea

Set 44 globuri pentru brad + stea
Set 44 globuri pentru brad + stea
Set 44 globuri pentru brad + stea
Set 44 globuri pentru brad + stea
Set 44 globuri pentru brad + stea
Set 44 globuri pentru brad + stea
119,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de globulete de pom de Crăciun + o stea, 44 de piese în set , culoarea roșie și aurie a renumitului brand Home & Styling Collection este un must have pentru persoanele care apreciază accesoriile decorative clasice și elegante pe bradul lor de Crăciun. Globurile din plastic sunt un atribut inseparabil al bradului tău de Crăciun.

Crăciunul este un moment special care aduce multă bucurie. Magia aurei de Crăciun constă în cele mai mici nuanțe, așa că merită să te pregătești de Crăciun de acum. Probabil că niciunul dintre noi nu își poate imagina perioada de Crăciun fără un brad împodobit. Decorarea unui brad este o oportunitate excelentă de a petrece timp împreună cu cei dragi. Această tradiție, populară în aproape orice casă, este unul dintre primele elemente care introduc atmosfera de Crăciun.

Un set de globulete pentru brad + o stea, 44 de piese in set, culoarea rosu si auriu asigura ca bradul tau va incanta nu doar membrii gospodariei, ci si toti oaspetii. Caracteristicile produsului:

  • vă permite să evocați o dispoziție magică, festivă,
  • culori atemporale roșu și auriu,
  • globurile provin din cea mai recentă colecție Home & Styling,
  • setul a fost realizat din materiale de înaltă calitate,
  • este ideea perfectă pentru un cadou de Crăciun.
Cod produs
45482
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
23
numărul de piese din set
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel