Set de 6 farfurii organice din frunze de palmier areca

  • Înlocuitor perfect pentru farfuriile de plastic
Set de 6 farfurii organice din frunze de palmier areca
59,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 47% (28,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfuriile din frunze de palmier areca, set de 6 sunt un înlocuitor senzațional pentru farfuriile tradiționale din plastic. Un set de farfurii adânci 6 bucăți va fi perfect pentru diverse festivaluri, evenimente publice, precum și în timpul unui grătar cu prietenii și familia sau pentru alte funcții de acasă.

Frunzele naturale de palmier areca sunt 100% organice și, prin urmare, biodegradabile. Achiziționând acest produs, contribuiți la cultura zero deșeuri și promovați un stil de viață ecologic care se concentrează pe reducerea cantității de deșeuri artificiale de pe planeta noastră Pământ. Materialul din care sunt realizate farfuriile este foarte rigid și într-o culoare caldă, naturală , ceea ce va constitui un accent atractiv pentru decorul unui picnic sau al unei mese într-o bucătărie de vară.

Un set de farfurii este grozav va funcționa ca farfurie pentru arahide, fructe sau alte gustări . Poate fi folosit si ca platou de salata sau delicatese din carne la gratar. Acasa, il poti aseza cu succes pe un blat de bucatarie, insula sau pe o masa somptuoasa. Delicatesele afisate in acest fel ii vor face pe oaspetii si membrii familiei irezistibile.

Caracteristicile produsului:

  • un set de farfurii organice adânci din frunze de palmier,
  • dimensiunile unei farfurii sunt 19 x 12 cm,
  • vor fi perfecte ca un accent distinct în camera de zi, sufragerie sau bucătărie
  • farfuria poate fi folosită pentru a afișa gustări sau diverse fructe,
  • numărul de farfurii din set este de 6, ceea ce face posibilă depozitarea unei cantități mari de produse,
  • produs original al renumitului brand olandez Excellent Houseware.
Cod produs
45611
numărul de piese din set
6
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel