Ghirlanda luminoasa, 30 diode LED

Ghirlanda luminoasa, 30 diode LED
Ghirlanda luminoasa, 30 diode LED
Ghirlanda luminoasa, 30 diode LED
Ghirlanda luminoasa, 30 diode LED
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghirlanda luminoasa cu 30 LED-uri. Serile lungi de iarnă sunt propice pentru iluminarea apartamentului nostru cu o varietate de lămpi, aplice sau lumânări. O idee grozavă de a sublinia o cameră este și o ghirlanda luminoasa, care va da interiorului un caracter confortabil și magic. Un ornament sub formă de lanț ușor cu motiv este perfect ca decor de Crăciun.

Ghirlanda luminoasa se remarcă prin iluminarea cu LED-uri, datorită căreia consumă foarte putina energie. LED-urile sunt, de asemenea, extrem de durabile și ocupă mult mai puțin spațiu decât becurile tradiționale. Merită menționat faptul că ghirlanda măsoară 230 de centimetri, ceea ce face posibilă decorarea unei ferestre, cadru de pat sau pur și simplu o puteti agăța pe perete. În plus, ghirlanda va arăta grozav nu numai în interioarele scandinave, ci și în cele moderne sau decorate într-un stil glamour.

Un decor sub formă de ghirlanda este și o idee fantastică pentru decorarea unui birou, a unei comode sau a ramelor foto atârnate pe perete. Ghirlanda introduce o atmosferă festivă în interior.

Caracteristicile produsului:

  • ghirlanda luminoasa
  • LED-uri care se caracterizează printr-un consum redus de energie,
  • ghirlanda măsoară 230 de centimetri,
  • decorul va fi perfect pentru serile lungi de iarnă,
  • acest decor va adăuga un caracter magic și confortabil camerei,
Cod produs
46099
Caracteristici suplimentare
LED
,
timer
Diametru (cm)
6
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
30
Latime (cm)
9
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
maro
Baterii
neincluse
Battery Type
2 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel