Glob de birou, lemn, bej, 38 cm

Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
Glob de birou, lemn, bej, 38 cm
159,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un glob de birou , din lemn, 38 cm este un articol care este un element inseparabil al unui decor de Craciun in orice interior. Crăciunul este un moment unic pe care fiecare dintre noi, indiferent de vârsta pe care o avem, îl așteaptă aproape tot timpul anului. Anticiparea lui Moș Crăciun nu este doar un prevestitor al sezonului sărbătorilor care se apropie, ci și o sursă de euforie nesfârșită și un element de tradiție.

Crăciunul este, de asemenea, un timp pe care îl asociem cu momentele pe care le petrecem alături de cei dragi, colinde, brazi, muzică de Crăciun. Magia atmosferei de sărbătoare stă în fiecare detaliu. Un glob pământesc pe birou este unul dintre acele elemente de design care ne pun într-o stare de spirit unică, festivă .

Datorită designului său atemporal, adaugă farmec și atmosferă oricărui interior. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate , nu este doar o garanție a calității, ci și satisfacție cu utilizarea. Sărbătorile de iarnă sunt și perioada în care oferim și primim diverse cadouri de la cei dragi. Un glob de birou, din lemn, 38 cm este o idee grozavă pentru un cadou de Crăciun pentru toată lumea.

Caracteristicile produsului:

  • vă permite să evocați o dispoziție unică, festivă,
  • poate fi amplasat oriunde în apartament,
  • stil clasic,
  • culori universale,
  • timp îndelungat de utilizare,
  • a fost obținut din materiale și componente de calitate excelentă,
  • Ideea de cadou perfectă.
Cod produs
46166
Culoarea dominantă
bej
Diametru (cm)
20
Inaltime (cm)
38
Material dominant
drewno mango
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel