Caiet de buzunar, 10 x 11 cm, REMEMBER

Caiet de buzunar, 10 x 11 cm, REMEMBER
Caiet de buzunar, 10 x 11 cm, REMEMBER
Caiet de buzunar, 10 x 11 cm, REMEMBER
Caiet de buzunar, 10 x 11 cm, REMEMBER
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Popularele note lipicioase galbene datorită mărcii Remember, au câștigat un aspect nou, foarte elegant și și mai multă funcționalitate. Coperta dura care protejează notițele nu le va permite să se deterioreze, chiar dacă le arunci într-o posetă sau într-o servietă supraîncărcată, iar un pix mic îți va permite să notezi în orice situație.

Caietul cu stilou este un caiet de designer plin cu note lipicioase practice, care sunt cunoscute și folosite în mod obișnuit. Notele lipicioase de birou cu lipici vă permit să plasați note importante aproape oriunde, astfel încât conținutul important să nu vă scape atenției sau memoriei. Caietul decorativ este mic, așa că îl poți avea mereu cu tine. Se poate ascunde chiar și într-un buzunar. Caietul este format din peste 200 de coli de hârtie groasă de înaltă calitate și un pix mic.

Caietele decorative, create de Remember, iubite pentru design-urile și ideile lor unice, sunt caiete neobișnuite și foarte elegante, care cu siguranță vor deveni vitrina ta elegantă indiferent dacă le vei folosi la serviciu, la școală, acasă sau la cumpărături.

Caracteristicile produsului:

  • caiet decorat cu modele unice și culori frumoase,
  • coli autoadezive cu copertă rigidă,
  • un caiet elegant și practic pentru toată lumea
  • un caiet de buzunar mic și la îndemână, cu un stilou în set,
  • produs de marcă al companiei germane Remember.
Producător
Cod produs
46427
Material dominant
cutie de carton
Culoarea dominantă
multicolor
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel