Recipient alimentar din sticla NEGRU, 600 ml

  • Cutie de prânz practică și elegantă
Recipient alimentar din sticla NEGRU, 600 ml
38,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient alimentar din sticlă . Pentru a menține ordinea și curățenia, pentru a proteja împotriva factorilor externi. Oferim o gamă largă de produse practice de depozitare, precum și organizatoare care ușurează viața de zi cu zi. Verificați gama completă de organizatoare disponibile în magazinul nostru și alegeți-le pe cele care vă sunt deosebit de utile.

Recipientul pentru alimente din sticlă este un design practic al binecunoscutului și respectat brand 5five Simple Smart. Compania este specializată în principal în producția de elemente moderne, la modă de echipamente și decorațiuni interioare. Recipientul din sticlă alimentară este realizat din sticlă netedă. Datorită acestui fapt, recipientul este ușor de spălat și curățat și, prin urmare, - igienic și prietenos cu natura.

Recipientul este potrivit atât pentru depozitarea, de exemplu, a alimentelor uscate acasă, dar și pe post de cutie de prânz pentru a lua mâncarea cu tine la serviciu sau la școală. Fabricat din sticlă poate fi apreciat datorită ușurinței de curățare, reutilizabilității și faptului că sticla nu absoarbe mirosurile și nu se decolorează.

Caracteristicile produsului:

  • Recipient de sticlă pentru alimente,
  • din sticlă netedă,
  • , precum și o structură solidă,
  • vă permite să păstrați alimentele proaspete pentru mai mult timp, dar în același timp protejează împotriva mucegaiului,
  • design la modă,
  • dimensiuni practice, potrivite pentru utilizarea de zi cu zi,
  • < li> proiect al cunoscutului și respectatului brand 5five Simple Smart.

Cod produs
46541
Capacite
600 ml
Material dominant
sticlă
Culoarea dominantă
negru
Diametru (cm)
10
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel