Farfurie pentru fructe ANIA BLACK, sticla, Ø 32 cm

  • Un platou perfect pentru fructe
Farfurie pentru fructe ANIA BLACK, sticla, Ø 32 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie de fructe al renumitului brand Secret de Gourmet realizata din sticla de cea mai inalta calitate, supusa unui tratament termic corespunzator, caracterizat prin durabilitate extraordinară și rezistență la zgârieturi. Chiar și după o lungă perioadă de utilizare, produsul va arăta grozav și va păstra o culoare frumoasă.

Este extrem de practica și funcționala, perfecta pentru fructe și tot felul de gustări, ambele servite calde si reci. Farfuria va prezenta perfect fiecare dintre dulciurile pe care le serviti pe ea. Poate fi spălata în mașina de spălat vase și încălzita în cuptor pentru ca felurile pe care le serviți să nu se răcească atât de repede și să se topească în gură. Produsul este 100% sigur de utilizat, nu reacționează cu mancare.

Datorita preciziei manoperei, arata uimitor, indiferent daca servim pe ea mere obisnuite sau alte fructe exotice. Designul interesant și culoarea frumoasă a felului de mâncare vor face ca fiecare masă servită să pară mai delicioasă și cu siguranță nimeni nu va putea rezista.

Caracteristici ale produsului:

  • Farfurie pentru fructe,
  • din sticla de cea mai buna calitate,
  • rezistenta la zgarieturi,
  • perfecta pentru fructe,
  • practica și funcționala,
  • complet sigura de utilizat,
  • design frumos și culori intense,
  • se potrivesc perfect în aranjamentul mesei.

Cod produs
46589
Material dominant
sticlă
Culoarea dominantă
negru
Diametru (cm)
32
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel