Dispenser săpun lichid SILV, plastic, culoare antracit

  • Distribuitor elegant de săpun pentru baia dvs.
Dispenser săpun lichid SILV, plastic, culoare antracit
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitorul de săpun lichid SILV, plastic, culoare antracit de la renumitul brand 5five Simple Smart va fi un accesoriu original pentru baia ta. Distribuitorul nu este mai lat decât un recipient obișnuit de săpun, deci nu ocupă mult spațiu și se va potrivi pe orice chiuvetă de baie. Produsul nu rugineste, trebuie doar curatat din cand in cand de resturile de sapun. Are o pompă ergonomică care vă permite să distribuiți cantitatea potrivită de produse cosmetice pe mâini, datorită cărora veți reduce consumul de produse cosmetice și veți economisi bani.

Distribuitorul este fabricat din plastic de înaltă calitate care asigură durabilitate și fiabilitate ridicate ale produsului. Recipientul este perfect și în bucătărie, unde puteți pune săpun suplimentar pentru mâini sau lichid de spălat, care va fi mult mai convenabil de aplicat decât cele din sticle mari, voluminoase.

Cea potrivită alegere a accesoriilor pentru baie nu numai că îți va face baia funcțională, ci va câștiga și un aspect unic. Pentru ca interiorul să arate îngrijit și eficient, merită completat întregul set de produse într-o singură gamă de culori. Începând de la o ceașcă de periuță de dinți, printr-un distribuitor de săpun, un suport pentru role de toaletă și terminând cu o perie de toaletă. Marca 5five Simple Smart vă oferă o selecție largă de accesorii de baie care merită să le aveți cu un recipient de săpun.

Caracteristici ale produsului:

  • dozator de săpun lichid,
  • dozator cu pompă ergonomică,
  • accesoriu elegant pentru baie,
  • distribuie cantitatea potrivită de săpun,
  • dozator convenabil și funcțional,
  • un produs al renumitului brand 5five Simple Smart.
< br />

Cod produs
46752
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
antracit
Diametru (cm)
6,5
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel