Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben

  • Pătură galbenă perfectă pentru sufragerie
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
Pătură de pluș FLANEL UNI, 130 x 180 cm, galben
94,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pătura de pluș de la renumitul brand Atmosphera. Materialul este extrem de delicat, datorită căruia pătura este foarte plăcută la atingere. Acest lucru asigură un confort ridicat de utilizare a produsului, iar pielea dumneavoastră va fi încântată de contactul cu acest material minunat. Pătura va fi perfectă în perioada de toamnă și iarnă când afară se face frig și chiar și acasă vei avea nevoie de acoperire suplimentară. Datorită texturii sale extrem de confortabile, este perfectă pentru îmbrățișare și încălzire.

Pătura Atmosphera este perfectă ca husă pentru canapele sau fotolii. Perfecta pentru camera de zi, dormitor sau camera copiilor. Datorită culorilor sale frumoase și discrete, se va potrivi aproape oricărui interior , dându-i un caracter confortabil. Vara, o poti folosi in loc de patura pentru acoperire cand dormi, iar iarna ca husa suplimentara de pilota. Cu siguranță, va fi utila tuturor persoanelor, care îi vor aprecia proprietățile.

Pătura este ușor de îngrijit, când se murdărește se poate spala in masina de spalat rufe la 30°. Pentru a-și păstra proprietățile originale, nu trebuie rotita la viteză mare. Drept urmare, pătura va rămâne ca nouă și vă va servi mult timp.

Caracteristicile produsului:

  • pătură de pluș,
  • țesătură extrem de delicată,
  • perfectă pentru invelire iarn,
  • perfectă ca husă pentru o canapea, fotoliu,
  • adaugă un caracter confortabil interiorului,
  • frumoase culori discrete,
  • ușor de întreținut,
  • un produs al marcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
47174
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
130
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel