Lampa de birou OREILLES, metal

  • Lampă de birou practică alba cu urechi
Lampa de birou OREILLES, metal
Lampa de birou OREILLES, metal
Lampa de birou OREILLES, metal
Lampa de birou OREILLES, metal
Lampa de birou OREILLES, metal
Lampa de birou OREILLES, metal
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă de birou OREILLES ROSE , metalică, albă de la binecunoscutul brand Atmosphera pentru copii. Lampa este proiectată într-un stil modern, are un picior stabil și un abajur mare din metal cu urechi. Culorile frumoase îl fac perfect pentru orice interior, în special va atrage persoanele care apreciază simplitatea execuției.

Stilul lămpii îl face potrivit atât pentru birou, cât și pentru biroul de acasă unde este necesară iluminare suplimentară. Lampa este extrem de funcțională, cu lumină caldă , vă recomandăm mai ales să luminați colțurile mai întunecate ale apartamentului, cum ar fi înclinările sau unghiurile. Puteți alege singur intensitatea luminii emise de lampă în funcție de nevoile dvs., doar înșurubați un bec mai puternic sau mai slab. becuri standard .

se potrivesc modelului

În prezent, lămpile au și o funcție decorativă și sunt un element foarte important al designului interior. Lampa noastră este perfectă ca element de decor separat al apartamentului sau poate fi utilizată pentru a ilumina pictura, vaza sau obiectul preferat pe care dorim să îl afișăm în spațiul nostru. Lampa OREILLES ROSE va fi un plus elegant al oricărui aranjament interior și va face prietenii tăi să te invidieze pe o astfel de raritate.

Caracteristici ale produsului:

  • lampă de birou din metal,
  • lampă cu picior stabil,
  • design modern,
  • lampa cu lumină caldă,
  • perfecta pentru un birou sau domiciliu,
  • luminează perfect biroul,
  • este un element decorativ frumos,
  • produs al celebrului brand Atmosphera pentru copii.
Cod produs
47215
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
metal
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
31
Tip soclu
E14
Sursa de putere
la retea
Putere (W)
max. 25 W
bec
fara bec inclus
IP
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel