Lampa de noptiera USB, silicon, gri

  • Lampă de noptieră din silicon, potrivită pentru bebeluși, pentru cărucior și pătuț
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
Lampa de noptiera USB, silicon, gri
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă de noptieră USB, silicon . O lampă lângă un pătuț este un lucru necesar. Lumina moale ajută copilul să adoarmă și facilitează controlul și îngrijirea copilului pe timp de noapte fără a-l trezi. Copiilor mici le este adesea frică să adoarmă în întuneric complet, iar iluminarea standard este prea puternică. Mediul ideal de dormit pentru copiii mici este amurgul, care poate fi realizat cu o lampă mică de noptieră.

Lampa de noptiera, special creata pentru cei mici de catre compania Atmosphera pentru copii, este un produs perfect pentru tine. Oferă o lumină moale care nu orbește ochii și creează atmosfera perfectă pentru a adormi. Lampa a fost proiectata in asa fel incat copilul sa nu aiba acces la fire periculoase, siliconul folosit in productie este material 100% sigur pentru bebelusi, transmite usor lumina si este rezistent la caderi si rupere. .

Lampa în formă de cub va fi perfectă pentru patul unei fete, un desen pe ea îi oferă în plus farmec. Utilizarea de către producător a lămpilor LED oferă o lumină uniformă și este economisitoare de energie . Lampa se pornește cu butonul ON / OFF, trebuie să fie încărcată printr-un cablu USB, astfel încât să o puteți atașa la un cărucior sau să o agatati peste un pătuț.

Caracteristici ale produsului:

  • Lampă de noptieră cu LED pentru a fi agățată deasupra unui cărucior sau a unui pătuț,
  • în formă de cub
  • oferă o lumină moale, plăcută, potrivită pentru a adormi,
  • baterie, încărcare USB,
  • de la producătorul Atmosphera pentru copii.
Cod produs
47221
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
siliciu
Inaltime (cm)
10
Latime (cm)
8
Tip alimentare
baterie reincarcabila
Lungime (cm)
8
Baterie
inclusa
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel