Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm

  • Iluminare unică într-o formă neobișnuită
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
Lampa LED cu bec decorativ, 17 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă LED cu bec decorativ , 17 cm, culoare aurie. Căutați o lampă unică, originală sau elemente de iluminat decorative elegante? Asigurați-vă că răsfoiți oferta largă a mărcii franceze Atmosphera, disponibilă în magazinul nostru.

Becul decorativ LED emite o lumină slabă. În combinație cu o formă neregulată, futuristă, creează o compoziție unică în peisajul nocturn, oferind confort și căldură. Deci va funcționa în camera de zi sau dormitor, mai ales într-un interior în stil modern. Datorită utilizării tehnologiei LED, lampa economiseste energie nu produce căldură, iar consumul de energie electrică este foarte scăzut. Dimensiuni: înălțime 17 cm x diametru 15 cm permit amplasarea lămpii oriunde - chiar și pe o noptieră mică.

Asigurați-vă că vedeți și alte lămpi Atmosphera disponibile în magazinul nostru. Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine! Datorită unei varietăți de produse, puteți crea un decor unic luminos în apartamentul dvs., care va oferi interiorului căldură și confort . Aceasta este cea mai bună soluție pentru perioada înnorată de toamnă și iarnă! Un astfel de tip unic de iluminat va fi, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru mari și mici pentru orice ocazie - amintiți-vă despre asta atunci când creați o listă de cadouri de Crăciun pentru cei dragi!

Caracteristici ale produsului:

  • cu bec decorativ,
  • Tehnologia LED,
  • dimensiuni: înălțime 17 cm x diametru 15 cm,
  • formă neregulată, futuristă,
  • o idee grozavă de cadou pentru o persoană dragă,
  • alimentat cu baterie - 3 bucăți AAA / LR03,
  • bateriile nu sunt incluse,
  • un produs al mărcii franceze Atmosfera - un producător de top de elemente decorative.
Producător
Cod produs
47231
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Diametru (cm)
15
Tip alimentare
3 baterii AAA
Inaltime (cm)
17
Caracteristici suplimentare
LED
numărul de LED-uri
10
bec
bec inclus
Baterie
neincluse
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel