Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm

  • Tavă practică și elegantă din iarbă de mare
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
Tava decorativa, iarba de mare, Ø 35 cm
84,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sezonul de toamnă-iarnă este o perioadă de băuturi calde băute sub pături, întâlniri cu cei dragi la ceai și dimineți lungi la căni cu cafea aburindă. Pentru această perioadă specială, obțineți-vă un gadget practic - o tavă, datorită căreia ritualul zilnic al unei pauze de ceai sau cafea va căpăta un caracter special.

Tavă decorativă, iarbă de mare, 35 cm diametru , Atmosphera. Frumoasa tava rotunda este realizata din iarba de mare naturala. Drept urmare, este prietenoasa cu natura , complet biodegradabila și, în același timp, extrem de la modă și eleganta ! Un astfel de accesoriu oferă interiorului căldură și confort, la fel ca lemnul și alte materiale naturale. Tava are marginea rotunjită pentru a preveni alunecarea vaselor de pe ea. În plus, tava este echipată cu mânere de ridicare convenabile. Diametrul de 35 cm iti permite sa asezi pe tava cateva cani si un vas de zahar. Daca nu ai nevoie de o tava pentru transportul vaselor, foloseste-o ca tava decorativa - aseaza pe ea flori, sau alte decoratiuni pentru masa.

Tava decorativă este utilă și pentru depozitarea obiectelor mici pentru uzul de zi cu zi - o puteți așeza în hol, unde va fi un decor elegant și va fi folosita pentru a plasa cheile apartamentului sau mașinii pe ea, astfel încât acestea să fie mereu într-un singur loc și la îndemână.

Caracteristicile produsului:

  • tavă decorativă, iarbă de mare, diametru 35 cm, Atmosphera,
  • diametru 35 cm,
  • produs al mărcii Atmosphera,
  • din iarbă de mare naturală,
  • materialul este prietenos cu natura și foarte la modă
  • echipata cu mânere de transport convenabile,
  • părțile laterale împiedică vasele să alunece de pe tavă,
  • tava poate fi folosită și ca bază pentru decorațiuni sau pentru depozitarea obiectelor mici, de exemplu, chei.Producător
Cod produs
47232
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iarbă de mare
Diametru (cm)
35
Inaltime (cm)
6
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel