Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER

Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
Puf pliabil, textil, 2-in-1, ZELLER
569,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 68% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciezi un pic de lux și, în același timp, nu vrei să ocupi prea mult spațiu valoros în cameră? Dacă da, oferta de puf cu spatiu de depozitare este doar pentru tine. Este un accesoriu functional care poate fi folosit in diverse moduri, in functie de nevoile noastre.

Este un accesoriu care va fi usor de gasit in multe saloane. Va arăta excepțional de bine în interioare decorate într-un stil eclectic. Va funcționa bine și în dormitor - vă puteți sprijini pe el în timp ce vă îmbrăcați sau puteți pune pe el haine pentru ziua următoare, o pătură sau un halat de baie. Daca va fi asezata in hol, va deveni un accesoriu functional pe care va veti aseza sa va legati pantofii.

Avantajul incontestabil al acestui produs este greutatea redusă și dimensiunea redusă . Poate fi mutat fără efort și poziționat oriunde este cel mai necesar. Datorită acestui fapt, se va dovedi de neînlocuit în timpul întâlnirilor cu prietenii, vizitelor neanunțate sau evenimentelor mai mari.

Va mulțumi pe cei care acordă o atenție deosebită manoperei de înaltă calitate. Produsul este realizat din placă MDF tapițată cu o țesătură rezistentă . Un avantaj suplimentar al mobilierului prezentat este un compartiment spatios ascuns sub sezut, unde poti depozita diverse obiecte mici.

Caracteristicile produsului:

  • puf cu spatiu de depozitare,
  • se caracterizează prin greutate redusă și dimensiuni reduse,
  • piesa de mobilier este realizata din MDF tapitat cu o tesatura rezistenta,
  • accesoriu in stil eclectic,
  • perfect pentru sufragerie, dormitor si hol,
  • depozitare spațioasă ascunsă sub scaun,
  • un produs ZELLER.


Producător
Cod produs
47306
Lungime (cm)
70
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
35
Latime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel