Sfeșnic metalic, 22 cm, argintiu

  • Sfeșnic elegant într-o formă clasică
Sfeșnic metalic, 22 cm, argintiu
Sfeșnic metalic, 22 cm, argintiu
Sfeșnic metalic, 22 cm, argintiu
Sfeșnic metalic, 22 cm, argintiu
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic din metal . Un sfeșnic frumos este un articol decorativ unic. Flăcările strălucitoare ale lumânărilor aprinse în acest sfeșnic vor ajuta să confere interiorului o atmosferă unică. Lasa-te purtat de aceasta magie, mai ales in perioada melancolica si intunecata de toamna-iarna. Asigurați-vă că aflați că acest accesoriu va deveni un plus permanent pentru decorarea casei dvs.

Sfeșnicul de la marca Atmosphera este un accesoriu unic. Forma tradițională face din acest articol o propunere interesantă pentru cei care apreciază accesoriile clasice. Mai ales cele care, pe lângă aspectul lor neobișnuit, prețuiesc și funcționalitatea. Materialul folosit pentru a crea acest sfeșnic este metal de înaltă clasă. Are brațe fixe și abajururi cu locuri pentru lumânări. Metalul este foarte solid și suficient de rezistent la deteriorare.

Asigurați-vă că vedeți gama completă de lumânări și sfeșnice disponibile în magazinul nostru! O selecție largă de produse vă va permite nu numai să alegeți ceva pentru dvs., ci și vă va ajuta să găsiți un cadou practic pentru o persoană dragă - de exemplu cu ocazia acestei sărbători sau a următoarei, dar și orice altă sărbătoare, cum ar fi ziua de naștere, ziua onomastică sau prima vizită la noul apartament al prietenilor. Vezi singur!!

Caracteristicile produsului:

  • Sfeșnic,
  • este realizat în întregime din metal,
  • culori tradiționale arată cu gust și stil
  • de Atmosphera.
Producător
Cod produs
48064
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
aluminiu
Diametru (cm)
9
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel