Covoraș pentru cadă antiderapant, 68x37 cm, alb

  • Covoraș de cadă antiderapant, siguranță și funcționalitate
Covoraș pentru cadă antiderapant, 68x37 cm, alb
Covoraș pentru cadă antiderapant, 68x37 cm, alb
Covoraș pentru cadă antiderapant, 68x37 cm, alb
Covoraș pentru cadă antiderapant, 68x37 cm, alb
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Covoraș antiderapant pentru baie . Un covoraș anti-alunecare este ceva ce ar trebui să fie găsit în fiecare baie, mai ales dacă este folosit de copii mici sau de vârstnici. Nimănui nu-i place să stea pe pardoselile reci și alunecoase imediat după o baie caldă. Covorașul garantează siguranță și confort după spălare. Amplasat chiar lângă cadă, oferă o bază stabilă și reduce riscul de alunecare, oferă în plus căldură și absoarbe umezeala.

Covoraș anti-alunecare de la 5five Simple Smart. Producătorul a plasat un strat de cauciuc sub covor pentru a preveni alunecarea acestuia pe podea.

Se va potrivi chiar și în cele mai mici băi < / b >. Culoarea, se va potrivi în orice decor de baie. Aveți grijă de siguranța dvs. și a celor dragi și echipați-vă baia cu un covor de baie antiderapant de la 5five Simple Smart.

Caracteristicile produsului:

  • covoraș antiderapant pentru baie,
  • echipat cu cauciuc antiderapant, astfel încât să nu alunece,
  • se va potrivi chiar si in cele mai mici bai,
  • fabricat de 5five Simple Smart ,,
  • asigura siguranta, previne alunecarea dupa baie.

Cod produs
48068
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
68
Latime (cm)
37
formă
oval
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel