Termos turistic 1L, gri

  • Termos turistic gri cu o capacitate de un litru
Termos turistic 1L, gri
Termos turistic 1L, gri
Termos turistic 1L, gri
Termos turistic 1L, gri
Termos turistic 1L, gri
Termos turistic 1L, gri
109,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Termos de călătorie . Un termos turistic este un lucru care vă va fi cu siguranță util. Atât dacă ești o persoană foarte activă și călătorește des, cât și pur și simplu un student sau o persoană care lucrează care este mult plecată. Paharele de hârtie dintr-o cafenea care se sparg și ard vor deveni un lucru al trecutului. De acum incolo vei putea lua termosul tau preferat cu ceai fierbinte sau alta bautura oriunde vrei si fii sigura ca isi va mentine temperatura potrivita.

Este un termos confortabil și atractiv din punct de vedere vizual, care vă va păstra cafeaua fierbinte câteva ore. Nu mai trebuie să cheltuiți bani în benzinării sau cafenele și nici să vă faceți griji pentru curățenia preparatelor în care sunt servite băuturile. Termosurile Secret de Gourmet sunt disponibile in mai multe culori, asa ca sigur va fi unul care va place cel mai mult.

Nu este doar o soluție practică care vă va permite să vă încălziți în timp ce așteptați un tramvai sau în timpul orelor, ci și, și poate mai presus de toate, un brevet ecologic care semnificativ reduce numărul de pahare de unică folosință aruncate. Așadar, fă ceva pentru tine și planeta ta și alege un termos de călătorie care te va însoți în călătorii mai lungi și mai scurte, precum și la întâlniri.

Caracteristici ale produsului:

  • termos de călătorie într-o formă convenabilă,
  • perfect pentru o băutură caldă oriunde v-ați afla,
  • menține temperatura dorită a băuturii timp de câteva ore,
  • echipat cu un buton care protejează conținutul împotriva vărsării,
  • un produs de la marca franceză Secret de Gourmet.

Cod produs
48090
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
8
Inaltime (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel