Set rafturi decorative, 3 buc

  • Un set de rafturi practice pentru cărți și decorațiuni
Set rafturi decorative, 3 buc
Set rafturi decorative, 3 buc
Set rafturi decorative, 3 buc
Set rafturi decorative, 3 buc
79,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set rafturi decorative, 3 piese . Rafturile decorative suspendate sunt un accesoriu unic. Este un element de decor care conferă interiorului confort și căldură casei. Sunt deosebit de practice - concepute pentru a ține cărți grele, dar sunt grozave și pentru decorațiuni - rame, lumânări, figurine decorative și multe alte gadget-uri. O gamă largă de posibilități permite o redecorare frecventă și, astfel, - schimbarea ușoară a interiorului, chiar și în fiecare sezon - în conformitate cu tema, culorile unui anumit sezon.

Un set de trei rafturi decorative este un produs al mărcii franceze Atmosphera. Rafturile sunt realizate din MDF - cel mai popular material pentru producția de mobilier. Avantajele sale includ durabilitatea și ușurința mobilierului, iar în același timp utilizarea fibrelor de lemn asigură un consum mai mic de lemn - o materie primă valoroasă. Raftul are dimensiunile: 42 cm x 10 cm x 10 cm.Forma simpla se incadreaza in orice interior. Culoarea va arăta grozav într-un aranjament în stil industrial, modern sau mansardă.

Asigurați-vă că ați verificat întreaga gamă de rafturi disponibile în magazinul nostru! O gamă largă de produse în diverse culori și dimensiuni vă va permite cu siguranță să găsiți raftul perfect pentru dvs.

Caracteristicile produsului:

  • set de trei rafturi decorative,
  • în culoarea universală,
  • produsul este fabricat din MDF,
  • ușor și durabil în același timp,
  • un model simplu se va potrivi în orice interior,
  • funcționează bine atât pentru decorare, cât și pentru depozitarea cărților,
  • dimensiuni produs: mare: 42 cm x 10 cm x 10 cm mediu: 32 cm x 10 cm x 8,5 cm, mic: 22 cm x 10 cm x 7 cm
  • produs al mărcii franceze Atmosphera.
Cod produs
48140
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
42
Latime (cm)
10
Numărul de rafturi
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel