Cuțit pentru legume și fructe ELEGANCIA, inox, 20 cm

  • Un cuțit elegant pentru legume și fructe.
Cuțit pentru legume și fructe ELEGANCIA, inox, 20 cm
Cuțit pentru legume și fructe ELEGANCIA, inox, 20 cm
Cuțit pentru legume și fructe ELEGANCIA, inox, 20 cm
Cuțit pentru legume și fructe ELEGANCIA, inox, 20 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțitul pentru legume și fructe ELEGANCIA, oțel inoxidabil, 20 cm de la Secret de Gourmet, este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Otelurile inoxidabile sunt foarte rezistente la factori precum coroziune, temperaturi ridicate si actiunea acizilor continuti in alimente. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte solide și ascuțite.

În plus, cuțitele de oțel nu intră în contact cu alimentele și sunt complet sigure de utilizat. Avantajul incontestabil este faptul că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru tăierea legumelor și fructelor, dar pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm spălarea manuală. Este un produs foarte durabil, care vă va servi mulți ani.

Cuțitul are un mâner profilat corespunzător, datorită căruia munca în bucătărie devine o adevărată plăcere chiar și pentru laici completi din acest domeniu. Cuțitul este excelent pentru a felia pâine, fructe sau legume. Și atunci când tăiați produse precum brânza, nu vor fi probleme cu lipirea de lama de branzei. Este un produs de neînlocuit în fiecare bucătărie , indiferent dacă este un amator sau un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este extrem de practic, iar datorită dimensiunii sale poate încăpea cu ușurință în orice sertar de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • cuțit din oțel inoxidabil pentru legume și fructe
  • produs de înaltă calitate
  • cuțitele sunt remarcabil de rezistente la coroziune, temperaturi ridicate și acizi conținuti în alimente,
  • nu reacționează cu alimentele,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un produs necesar în fiecare bucătărie.

Cod produs
48184
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
otel inoxidabil
Lungime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel