Curatator de legume + taietor de fructe, set

  • Un set pentru curățarea legumelor și fructelor.
Curatator de legume + taietor de fructe, set
Curatator de legume + taietor de fructe, set
Curatator de legume + taietor de fructe, set
Curatator de legume + taietor de fructe, set
Pret bun
49,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțit de curățat legume + fructe, set Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Oțelul inoxidabil se caracterizează prin rezistență ridicată la factori precum coroziune, temperaturi ridicate și acțiunea acizilor conținuti în alimente. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte durabile și ascuțite.

În plus, cuțitele de oțel nu intră în contact cu alimentele și sunt complet sigure de utilizat. Avantajul incontestabil este faptul că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru tăierea fructelor și legumelor, dar pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte durabil, care vă va servi mulți ani.

Cuțitul are un mâner profilat corespunzător, datorită căruia gătitul va fi o adevărată plăcere. Cuțitul este excelent pentru a felia pâine, fructe sau legume. Și atunci când tăiați produse precum brânza, nu vor fi probleme cu lipirea de lama cutitului. Este un produs indispensabil în orice bucătărie , indiferent dacă este un amator sau un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este foarte funcțional și, datorită dimensiunii sale, poate intra cu ușurință în orice dulap de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • cuțit pentru fructe complet cu curățător de legume ,
  • produs de înaltă calitate,
  • cuțite de bucătărie extrem de ascuțite,
  • < li > cuțitele sunt foarte rezistente la coroziune, temperaturi ridicate și acizi din fructe,
  • nu intră în contact cu alimentele,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un indispensabil produs în fiecare bucătărie.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48191
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel