Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige

Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
Cuier pentru hol BAMBOO, 4 carlige
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru hol BAMBOO, 4 cârlige argintii al renumitului brand 5five Simple Smart este fabricat din bambus de înaltă calitate, cu durabilitate bună. Produsul poate fi agățat pe orice perete, ceea ce îl face foarte funcțional. Perfect atât pentru baie pentru agățat prosoape, cât și pentru dormitor pentru articole vestimentare mici.

Va fi perfect în hol, unde veți avea întotdeauna nevoie de mai mult spațiu pentru paltoane și jachete. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru lipsa spațiului liber din garderobă, doar atârnați cuierul practic BAMBOO pentru a obține un spațiu suplimentar pentru haine. Produsul nu ocupă mult spațiu, așa că va fi perfect pentru încăperile mici. Un mare plus este asamblarea, care este extrem de simplă și o poți face cu ușurință singur.

În plus, cuierul nu necesită un număr mare de găuri pentru agățat, ceea ce este foarte practic pentru chiriași. De asemenea, este ușor să-l mutați dintr-un loc în altul unde aveți cea mai mare nevoie. Cuierul BAMBOO vă va permite să vă organizați apartamentul și să dezvoltați un spațiu care va fi în sfârșit în ordine. Va fi apreciat de toți cei care au o mulțime de lucruri și au spațiu pentru dulapuri mari și încăpătoare.

Caracteristicile produsului

  • cuier cu 4 cârlige,
  • cuier din bambus de înaltă calitate,
  • asamblare extrem de ușoară,
  • ușor de mutat dintr-un loc în altul
  • perfect pentru hol, baie,
  • oferă spațiu suplimentar pentru haine și accesorii,
  • perfect pentru apartamente mici,
  • produs al mărcii binecunoscute 5five Simple Smart.
Cod produs
48217
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel