Scaun 2 in 1 cu 6 sertare

  • Un puf mare, perfect pentru hol cu ​​6 dulapuri incorporate
Scaun 2 in 1 cu 6 sertare
Scaun 2 in 1 cu 6 sertare
Scaun 2 in 1 cu 6 sertare
Scaun 2 in 1 cu 6 sertare
349,99 RON
259,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puful este o soluție grozavă , probabil inventată de cineva care dorește să îmbine confortul unui fotoliu cu dimensiunea unui taburet. Asta pentru că nu este o piesă de mobilier care ocupă o cantitate semnificativă de spațiu, a cărei alegere trebuie să o luăm în considerare cu atenție în ceea ce privește asortarea cu restul interiorului. Este ceva optim, combinând multe funcționalități ale diverselor tipuri de mobilier pentru șezut. Putem pune puful în camera copilului pentru ca prietenii și colegii să aibă un loc unde să stea în timpul vizitei. De asemenea, îl putem ține ascuns sub un birou sau într-un torpedo și îl putem scoate doar atunci când avem nevoie. Datorită acestui fapt, nu trebuie să ne facem griji cu privire la aglomerarea spațiului, mai ales dacă nu suntem proprietarii unui apartament sau a unei case mari.

Puf, numit uneori și scaun, este un produs al mărcii Atmosphera, cunoscut pentru acest tip de facilități pentru casă. Este disponibil într-o varietate de culori, cu numeroase funcții suplimentare . Aici avem placerea sa va prezentam un puf mare, perfect pentru un hol cu ​​6 dulapuri incorporate. Este locul perfect pentru a pune comod pantofi sau ceva pe care vrei să-l iei cu tine.

Să nu mai pierdem timpul. Să alegem un puf pentru noi și pentru cei dragi, care să ne fie util în atât de multe ocazii . Deci, poate ar trebui să-l cumpărați imediat într-un pachet?

Caracteristicile produsului:

  • puf mare perfect pentru un hol cu ​​6 dulapuri încorporate,
  • un produs Atmosphera confortabil și funcțional,
  • o soluție optimă pentru orice interior.

Producător
Cod produs
48249
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
77
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
38
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel