Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm

  • Dulap mobil pentru copii în formă de casă.
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Dulap SWAGGY, mobil, 80x36x120 cm
Bestsellerul nostru
529,99 RON
299,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (230,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dulapul mobil SWAGGY, 80x36x120 cm al renumitului brand Atmosphera pentru copii este realizat din MDF, ceea ce îl face să iasă în evidență de alte produse de acest tip prin structura sa stabilă. Umerașul pentru garderobă este extrem de puternic, puteți agăța cu ușurință chiar și pulovere groase și jachete, ceea ce nu este posibil cu majoritatea acestor tipuri de produse.

Cu dulapul Atmosphera pentru copii, puteți organiza cu ușurință spațiul din holul dvs., iar casa dvs. va fi în cele din urmă ordonată. Un avantaj suplimentar al produsului este asamblarea extrem de ușoară , pe care fiecare o va face singură fără probleme. Este un produs extrem de practic și funcțional, ceea ce îl face indispensabil în fiecare casă.

Produsul este destinat unei creșe, dar poate fi plasat și într-un dormitor sau de casă. Datorită dimensiunii mici , poate fi amplasat aproape oriunde. Este o soluție perfectă pentru apartamentele mici, cu spațiu limitat. Dulapul va fi perfect acolo unde nu este loc pentru un dulap mare și este necesar să se organizeze spațiu suplimentar pentru depozitarea hainelor. Va fi perfect pentru o mansardă sau un subsol, unde nu este nevoie să cumpărăm dulapuri scumpe și spectaculoase din lemn, ci avem nevoie de spațiu pentru haine sau încălțăminte.

Caracteristici ale produsului:

  • dulap mobil pentru copii,
  • dulap cu o structură extrem de stabilă,
  • produs practic și funcțional,
  • perfect pentru o grădiniță,
  • perfect pentru apartamente mici și spații limitate,
  • vă va ajuta să amenajați spațiu suplimentar pentru haine și să scăpați de dezordine,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera pentru copii.

Cod produs
48267
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
80
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
120
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel