Coș de fructe METAL RETRO, 29 cm, negru

  • Coș cu fructe și legume în stil retro
Coș de fructe METAL RETRO, 29 cm, negru
Coș de fructe METAL RETRO, 29 cm, negru
Coș de fructe METAL RETRO, 29 cm, negru
Coș de fructe METAL RETRO, 29 cm, negru
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul de fructe, este un plus la modă în bucătărie, datorită căruia vă puteți servi familia și oaspeții cu gustările sănătoase preferate într-un mod convenabil. și mod estetic. Cosul elegant de fructe și legume a fost proiectat în așa fel încât fructele să rămână proaspete mai mult timp. Peretii permit o circulatie libera a aerului, astfel ca te vei putea bucura de calitatea lor mai mult timp.

Coșul este stilizat în epoca retro , contrar aparențelor, va arăta grozav nu numai în interioare vitage sau retro, ci și în camerele moderne . Datorită coșului, fructele și legumele vor fi mereu la îndemână, frumos prezentate, te vor încuraja pe tine și familia ta să duci un stil de viață sănătos. Datorită mânerului montat, îl poți muta cu ușurință oriunde, este perfect pentru a servi produse proaspete pe blaturile de bucătărie, în timpul sărbătorilor și adunărilor de familie.

Cosul este realizat din metal de cea mai buna calitate , este un material 100% sigur pentru pastrarea alimentelor. Cosul cu fructe este un produs Secret de Gourmet, care ofera o gama larga de accesorii unice si practice pentru casa. Cosul va permite sa depozitati o cantitate mare de cadouri proaspete ale naturii. Dacă ești în căutarea unui cadou de inaugurare a casei sau vrei să faci pe plac unei persoane dragi, un coș cu fructe este o idee grozavă!

Caracteristicile produsului:

  • coș pentru fructe și legume,
  • din metal,
  • Produs Secret de Gourmet,
  • un mâner confortabil pentru transport ușor,
  • gustări proaspete mereu la îndemână,
  • un element decorativ elegant pentru o masă sau bucătărie.

Cod produs
48309
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Diametru (cm)
29
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
15
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel