Recipient textil BOX M, 30x40x24 cm, negru

  • Cutie practica pentru produse cosmetice, bijuterii si documente cu capac
Recipient textil BOX M, 30x40x24 cm, negru
Recipient textil BOX M, 30x40x24 cm, negru
Recipient textil BOX M, 30x40x24 cm, negru
Recipient textil BOX M, 30x40x24 cm, negru
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

BOX M textil . Vezi cât de ușor este să-ți organizezi spațiul cu organizatorul BOX M. Această cutie practică va găzdui toate accesoriile tale și te va asigura că le ai mereu la îndemână. Perfecta pentru depozitarea unei varietăți de articole , cum ar fi bijuterii, rechizite de cusut, medicamente sau rechizite de birou mici. Cutia va arăta grozav pe orice bibliotecă și birou.

5five Simple Smart s-a ocupat de cele mai mici detalii și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă puteți depozita lucrurile într-un mod adecvat. Produsul este fabricat din poliester de cea mai bună calitate , astfel încât să vă puteți bucura de ea pentru o lungă perioadă de timp. Organizatorul nu numai că vă va organiza perfect accesoriile, dar va încânta și privirea tuturor celor care apreciază accesoriile elegante și moderne.

Datorită designului închis al organizatorului, bijuteriile dumneavoastră vor fi protejate împotriva acumulării de praf. Cutia măsoară 30 cm x 40 cm x 24 cm, așa că nu va ocupa foarte mult spațiul funcțional al biroului sau dulapului tău. Organizatorul este perfect ca idee de cadou pentru persoanele cărora le plac accesoriile practice și moderne.

Caracteristicile produsului:

  • organizator pentru articole mici CUTIE M,
  • din poliester,
  • perfect pentru depozitarea obiectelor mici precum documente, rechizite de birou, bijuterii,
  • < li > dimensiuni: 30 cm x 40 cm x 24 cm,
  • culoare neagră,
  • produs de la compania franceză 5five Simple Smart.

Cod produs
48350
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel