Dulap textil, 118x48x168 cm

  • Dulap textil funcțional, mare.
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
Dulap textil, 118x48x168 cm
389,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 59% (230,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dulap textil, negru de la renumitul brand 5five Simple Smart, are o structură metalică și înveliș din poliester, ceea ce îl face să iasă în evidență față de alte produse de acest tip prin structura sa stabilă. Este foarte puternic, puteți agăța cu ușurință chiar și puloverele groase de iarnă și jachete, ceea ce nu este posibil cu majoritatea acestor tipuri de produse.

Cu garderoba 5five Simple Smart, poți organiza cu ușurință spațiul din hol, iar în cele din urmă casa ta va fi îngrijită și ordonată. Un avantaj suplimentar al produsului este asamblarea extrem de ușoară , care poate fi făcută cu ușurință de către toată lumea acasă. Este un produs extrem de practic si functional, ceea ce il face de neinlocuit in orice locuinta.

Produsul este dedicat holului, dar poate fi amplasat si intr-un dormitor sau sifonier de casa. Datorită dimensiunii mici , poate fi plasat aproape oriunde. Este o soluție excelentă pentru apartamentele mici cu spațiu limitat. Dulapul va fi perfect acolo unde nu este loc pentru un dulap mare, și este necesar să se organizeze spațiu suplimentar pentru depozitarea hainelor. Va fi perfect pentru mansarda sau subsol, de unde nu trebuie sa cumparam dulapuri scumpe, spectaculoase din lemn, ci avem nevoie de un loc pentru lucruri sau haine de sezon.

Caracteristicile produsului:

  • dulap textil cu husă,
  • dulap cu o structură extrem de stabilă,
  • produs practic și funcțional,
  • perfect pentru hol, dormitor,
  • perfect pentru apartamente mici și spații limitate,
  • vă va ajuta să organizați spațiu suplimentar pentru haine și să scăpați de dezordine,
  • un produs de binecunoscutul brand 5five Simple Smart.

Cod produs
48351
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
118
Latime (cm)
48
Inaltime (cm)
168
Caracteristici suplimentare
pe roti
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel