Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm

  • Va ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
Mop universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm
119,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

MOP universal TRIANGEL, telescopic 68-160 cm , este produsul unui brand renumit WENKO, care se va dovedi cu siguranță de neînlocuit în fiecare casă. Curățarea poate fi o sarcină plictisitoare și neplăcută. Cel mai bun mod de a ușura această activitate este să vă echipați cu accesorii de curățare moderne și practice.

Mopul universal TRIANGEL este o modalitate excelentă de a face din curățare o corvoadă de neuitat. Cel mai mare avantaj al său este forma extrem de practică, triunghiulară, datorită căreia mopul este perfect pentru colțurile podelei sau lângă margini. Va ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile și va face curățarea podelei o sarcină mult mai ușoară. Un alt avantaj al mopului este mânerul telescopic care vă permite să reglați lungimea mopului la înălțimea persoanei care curăță, afectând semnificativ confortul curățării. Mai mult, mânerul telescopic facilitează curățarea podelei sub canapea, fotolii și alte mobilier.

Datorită formei sale extrem de ergonomice, mopul va fi perfect pentru curățarea scărilor, panourilor, plăcilor sau teraselor. Puteți ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile. Mopul TRIANGEL este extrem de ușor, ceea ce se traduce printr-un confort ridicat de utilizare și face curățarea podelelor mult mai puțin obositoare. Toate elementele de mop sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Caracteristici ale produsului:

  • mop telescopic universal 68-160 cm,
  • vă va permite să spălați ușor podeaua sub diferite tipuri de mobilier,
  • forma triunghiulară a mopului vă permite să curățați podeaua aproape de colțuri sau margini,
  • dimensiuni: 160 cm x 28 cm,
  • marca germană WENKO.
Producător
Cod produs
48385
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Latime (cm)
28
Instructiuni de spalare
se spala in 40°C
Inaltime (cm)
68-160
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel