Frapiera de șampanie COOLER, 20 cm

  • Suport de șampanie din metal perfect pentru o petrecere
Frapiera de șampanie COOLER, 20 cm
Frapiera de șampanie COOLER, 20 cm
Frapiera de șampanie COOLER, 20 cm
Frapiera de șampanie COOLER, 20 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport de șampanie COOLER, 20 cm, negru mat de la cunoscutul brand EH Excellent Houseware este un gadget grozav de petrecere! După cum știți, nicio petrecere bună nu se poate lipsi de alcool de bună calitate, iar acesta nu trebuie servit dintr-un stand obișnuit de șampanie. Compania EH Excellent Houseware a îndeplinit așteptările dumneavoastră și așa a fost creat aceasta frapiera de șampanie interesanta și eleganta. Designul neobișnuit, dar simplu al produsului, vă va încânta oaspeții și va afișa băuturi excelente. Va arăta grozav pe masă în timpul multor petreceri în casă și veți fi la înălțime ca o gazdă excelentă.

Este fabricata din metal de înaltă calitate, ceea ce o face solidă și rezistentă la trecerea timpului. Vă va ajuta să răciți șampania la temperatura potrivită. Va fi perfecta si pentru bauturi fara alcool, sucuri.

Este perfecta pentru un cadou original pentru cunoscatorii de sampanie sau alte bauturi sofisticate. Cu siguranță se vor bucura de un astfel de cadou unic și veți câștiga în ochii lor oferind acest cadou de bun gust .

Caracteristicile produsului:

  • frapiera de șampanie,
  • gadget senzațional pentru petreceri,
  • stilata și eleganta,
  • design original,
  • un produs solid și durabil,
  • va prezenta perfect alcoolul la o petrecere,
  • perfecta pentru camera de zi,
  • perfecta pentru un cadou,
  • un produs al mărcii respectate EH Excellent Houseware.

Cod produs
48426
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Diametru (cm)
22
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel