Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set

  • Un set elegant pentru tăierea brânzei
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set
94,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tocator de branza + 3 cutite, 43x16 cm, set de EH Excellent Houseware a fost realizata cu pasiune si atentie la detalii, bambus de cea mai inalta calitate, extrem de rezistent la deformare. Bambusul se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și o durabilitate excelentă. Tocatoarele din bambus sunt puternice și solide și, în același timp, arată foarte stilate. Are proprietăți antibacteriene, este 100% sigur în contact cu alimentele, prin urmare este perfect în bucătărie.

Tocatorul EH Excellent Houseware cu o formă perfect ergonomică va facilita lucrul în bucătărie și vei câștiga mai mult timp și bani. Setul include 3 cuțite pentru brânză. Tocatorul cu cuțite este un set elegant perfect pentru petrecerile acasă. Acest gadget practic și funcțional va deveni un ajutor neprețuit în timpul pregătirii petrecerilor. Cu siguranta, va ramane in bucataria ta in permanenta.

Tocatorul de bambus nu trebuie spalat in masina de spalat vase. Ar trebui să fie spălat manual, folosind un lichid de spălat vase ușor. Bambusul se usucă rapid și este ușor de păstrat perfect curat. În plus, își păstrează aspectul frumos pentru o lungă perioadă de timp și sunt mult mai durabile decât tocatoarele obișnuite din plastic.

Caracteristici ale produsului:

  • tocator de branza din bambus,
  • 3 cutite de branza,
  • un produs puternic si durabil,
  • are proprietati antibacteriene, < li> 100% sigur în contact cu alimentele,
  • se usucă rapid,
  • formă ergonomică,
  • un produs al renumitului brand EH Excellent Houseware.
  • li>

Cod produs
48434
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel