Accesorii de bucatarie, inox, 7 bucati

Accesorii de bucatarie, inox, 7 bucati
Accesorii de bucatarie, inox, 7 bucati
Accesorii de bucatarie, inox, 7 bucati
Accesorii de bucatarie, inox, 7 bucati
139,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesoriile de bucătărie cu mâner negru, oțel inoxidabil, 7 elemente ale brandului olandez Excellent Houseware este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Fiecare element are o formă ergonomică care este perfectă pentru gătit. Bucătăria este inima fiecărei case și un loc pentru întâlniri de familie, nimic din ea nu creează o atmosferă atât de minunată, caldă precum mâncărurile de casă, proaspăt pregătite. Datorită ajutorului unui set de ustensile de bucătărie de încredere, gatitul va deveni extrem de ușor , iar casa ta se va umple permanent de preparate senzaționale!

Ustensile vă ajută să pregătiți tot felul de mâncaruri, de la supe până la prăjiturii de casă. Este un set extrem la îndemână și confortabil care va facilita gătitul, datorită căruia veți câștiga timp suplimentar pentru familie. Cu un astfel de instrument neobișnuit, lucrul în bucătărie va deveni o adevărată plăcere , iar preparatele pregătite de tine vor căpăta și mai multă aromă. Încântă-i pe cei dragi cu preparate neobișnuite, pregătite cu ajutorul unui set excelent de ustensile marca Excellent Houseware

Accesoriile de bucatarie de la Excellent Houseware se disting prin calitatea inalta si precizia manoperei. Sunt foarte durabile si rezistente la trecerea timpului. Vă vor servi mulți ani. In plus, setul include un suport pe care le putem aseza. Așezat pe blatul din bucătărie, va face accesoriile necesare mereu la îndemână.

Caracteristicile produsului:

  • un set de ustensile de bucătărie cu suport,
  • 6 tipuri diferite de ustensile de bucătărie incluse,
  • perfect pentru gătit, coacere,
  • ustensilele vă vor ușura munca în bucătărie,
  • set extrem de confortabil și la îndemână,
  • indispensabil în pregătirea mâncărurilor de casă,
  • produse ale renumitului brand olandez Excellent Houseware.
Cod produs
48555
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
otel inoxidabil
Lungime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel