Tava rotunda pentru mic dejun Ø 40 cm

  • Tavă de servire universală, din bambus
Tava rotunda pentru mic dejun Ø 40 cm
Tava rotunda pentru mic dejun Ø 40 cm
Tava rotunda pentru mic dejun Ø 40 cm
Tava rotunda pentru mic dejun Ø 40 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tava pentru mic dejun, bambus A venit vremea intalnirilor cu cei dragi, ritualul de a bea ceai cu fursecuri proaspete si petreceri acasa aranjate pentru prieteni. În această perioadă, articolele de servire practice și cu gust sunt deosebit de utile. Răsfoiți oferta magazinului nostru și selectați produsele pe care le căutați!

Tava pentru mic dejun este un design practic al renumitului brand Home Styling Collection. Tava poate fi folosita atat pentru servirea micului dejun in pat sau de ceai pe masa, cat si pentru servirea gustarilor direct pe tava. Tava este realizata din lemn natural de bambus, care este un material utilizat pe scara larga in productie. de accesorii de bucătărie . Datorită acestui fapt, este durabilă, rezistentă la umezeală și ușor de curățat. Acest lucru facilitează menținerea igienei.

Panourile laterale împiedică articolele să alunece de pe tavă. Dimensiunile vor fi suficiente pentru a aseza micul dejun in pat sau un set de ceai, iar ca tava de servire, gadgetul poate fi punctul focal al mesei. Arată grozav, iar decupările din peretele lateral facilitează ridicarea.

Caracteristici ale produsului:

  • tavă pentru mic dejun,
  • gadget practic și multifuncțional,
  • va fi perfectă pentru a servi direct gustările,
  • perfectă pentru festivități sau masa de banchet,
  • din lemn de bambus rezistent,
  • un produs al renumitului brand Home Styling Collection.

Cod produs
48558
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Diametru (cm)
40
compoziţie
100% bambus
Inaltime (cm)
5
Caracteristici suplimentare
Doar in scopuri decorative
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel